Уколико поседујете плац у центру града на коме постоје услови за изградњу новог објекта јавите се!

Понудите локацију

Добро дошли на сајт “Брковић некретнина“ д.о.о !

„Брковић некретнине“, постоје и послују већ пуних 20 година, почевши од 20.02.1998 године, и своју делатност су развијале од тада до данашњих дана стрпљиво, вредно и са пуно ентузијазма.
Почетак постојања „Брковић некретнина“ , везује се искључиво за посредовање у промету некретнина и у томе су стечена велика и непроцењива искуства.
Након пар година од почетка рада „Брковић некретнина“ уводе једну значајну новину у свом пословању, што ће определити будући пословни живот „Брковић некретнина“ , а то је изградња нових стамбено-пословних објеката. „Брковић некретнине“ су тако постале препознатљиве широј јавности на тржишту некретнина, са једном значајном особином коју издвајамо и са којом остајемо доследни а то је изградња стамбено- пословних објеката у ужем и ширем ценнтру града Крагујевца.
Поштовани пријатељи,„ Брковић некретнине“ се данас поносе и једном чињеницом а то је преко 3000 продатих некретнина у протеклих 20 година, искључиво на територији града Крагујевца, што нас по промету и квалитету остварених купопродаја сврстава у овој области у сам врх у нашем граду а и шире у региону.

Нашa понуда

Мени